全館臨時休館のお知らせ

北海道大学総合博物館は、新型コロナウイルス感染拡大防止のための緊急事態措置発令に伴い、現在臨時休館中です。
ご不便をおかけしますが、ご理解の程よろしくお願い致します。
なお、公開再開の日程が決まり次第、改めてホームページ等でお知らせいたします。

Announcement of temporary closure

The Hokkaido University Museum is temporarily closed to prevent infection and spread of new coronavirus(COVID-19).
We apologize for any inconvenience this may cause.
Your understanding is greatly appreciated.
Updates about temporary closure will be posted in our website.