【4月14日まで】全館臨時休館のお知らせ

新型コロナウイルス感染症の感染拡大防止のため、4月14日(火)まで臨時休館とさせていただきます。
当初3月31日までの休館を予定しておりましたが、諸般の事情に鑑み4月14日まで休館を延長することと致しました。
ご理解の程、よろしくお願い致します。
なお、4月15日以降の開館情報については改めてホームページ等でお知らせいたします。

Announcement of temporary closure (~4/14)

The Hokkaido University Museum is closed until April 14th to prevent infection and spread of new coronavirus(COVID-19).
We apologize for any inconvenience this may cause.
Your understanding is greatly appreciated.
Updates about temporary museum closure after April 15th will be posted in our website.