お知らせ

【6月1日より】公衆無線LANサービス(Sapporo City Wi-Fi)テスト運用開始 /【6/1~6/30】Visitors will be able to make use of our free Wi-Fi service.

(English follows the Japanese)

2018年6月1日よりfree Wi-Fiサービスを開始致します。当面はテスト運用とし、6月中のご提供を予定しております。

SSID: Sapporo_City_Wi-Fi

サービスご提供エリア:総合博物館1F ラウンジ・カフェ・ショップ付近

ご利用方法はこちらの札幌市のサイトをご覧ください。

Sapporo City Wi-Fi, a public wireless LAN service for tourists visiting Japan from abroad, is available in June, 2018. Use your smartphone or other Internet-connected device to access our portal site (available in five languages: English, traditional and simplified Chinese, Korean, and Thai), and then simply enter your e-mail address to register and connect to the Internet.

In addition to this service, we are taking part in the “Japan Connected-free Wi-Fi” free local-area Wi-Fi hotspot search app project for tourists from abroad, which is put out by the NTT Broadband platform. Customers who create an account through this app can easily make use of Internet access available through Sapporo City Wi-Fi areas as well as other free Wi-Fi hotspots offered by NTT Broadband.

SSID : Sapporo_City-Wi-Fi

Free Wi-Fi Areas : museum cafe, souvenir shop, lounge (1F)

How to use, please click here.